Schimburi de experiență cu organizații din Polonia, Slovenia sau Serbia – Programul ClusterXchange (SMART4NZEB)

SMART4NZEB oferă posibilitatea organizațiilor din România cu activitate în domeniile construcțiilor, eficienței energetice sau energiei din surse regenerabile să participe la sesiuni de schimburi de experiență în țările partenere proiectului: Polonia, Slovenia sau Serbia.

În 2022, partenerii SMART4NZEB din afara României vor organiza evenimente în cadrul programului ClusterXchange, după cum urmează:

Țara gazdă Date eveniment Sprijin financiar de care poate beneficia o organizație participantă Link informații utile / broșură eveniment (e.g. Agende, Eligibilitate, Destinații)
Polonia 23-27 mai
5 zile
610 EUR Broșură Polonia
Slovenia 06-10 iunie
5 zile
720 EUR Broșură Slovenia
Serbia 21-23 iunie
3 zile
280 EUR Broșură Serbia

Astfel, organizațiile (eligibile) din România pot participa la evenimentele menționate anterior și pot primi un sprijin financiar, de tip ”lump-sum”, menit să acopere cheltuielile cu deplasarea unui reprezentant la unul dintre evenimente.

Aceste sume pot fi primite după ce vizita se încheie cu succes și toate formalitățile sunt îndeplinite.

Vizitele se vor desfășura în conformitate cu o agendă stabilită (a se prospecta broșurile din tabelul anterior) și acceptată de toate părțile implicate și în conformitate cu prevederile manualului calității ClusterXchange

Organizații eligibile:
– Întreprinderi mici și mijlocii – membre ale unor clustere sau rețele de afaceri înregistrate pe ECCP;
– Clustere sau rețele de afaceri înregistrate pe ECCP;
– Organizații de sprijin (i.e. , research institutes, fab labs, (digital) innovation hubs, creative hubs, resource-efficiency service providers, incubators and accelerators) – membre ale unor clustere sau rețele de afaceri înregistrate pe ECCP.

Cei interesați să participe la acest program sunt rugați să se înregistreze prin completarea și transmiterea formularului de mai jos, urmând ca noi să revenim cu informații suplimentare.


În cazul în care nu ați făcut-o deja, vă puteți înregistra la eveniment prin completarea formularului de mai jos.

Dacă în urma completării și transmiterii formularului nu primiți nicio notificare prin e-mail, vă rugăm să ne contactați la pro-nzeb@incd.ro

Noutăți și evenimente

Scroll to Top