Newsletter

Notă de confidențialitate cu privire la înregistrarea în sistemul de Newsletter
Prin completarea și transmiterea formularului de mai jos ne furnizați datele necesare pentru comunicări viitoare de tip newsletter și vă abonați în consecință la lista noastră de distribuție din platforma MailChimp (https://mailchimp.com/legal/terms/).

Astfel, vom putea gestiona și monitoriza mai ușor comunicarea cu dumneavoastră și vă vom putea transmite, din când în când, informații care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră, cum ar fi informații cu privire la evenimentele și activitățile organizate de Clusterul pRO-nZEB sau orice alte informații relevante din domeniul clădirilor al căror consum de energie este aproape egal cu zero sau cu privire la aspecte ce țin de dezvoltarea unui mediu construit durabil.

Completarea tuturor câmpurilor din formular ne va permite să identificăm informațiile care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră, deși, în afară de adresa de e-mail, niciun câmp nu este obligatoriu.

Datele de contact și informațiile pe care ni le furnizați nu vor fi utilizate altfel decât este menționat mai sus.

Vă veți putea dezabona oricând de la lista noastră de distribuție.

Activitățile de comunicare vor avea loc în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate – https://www.pro-nzeb.ro/politica-de-confidentialitate/

Date furnizate pentru includerea în lista de distribuție (Newsletter) a Clusterului pRO-nZEB

*indică un câmp obligatoriu
Tip Organizație

Tip Activități și Domenii de Interes

Prin bifarea căsuței de mai jos ne acordați consimțământul dumneavoastră pentru stocarea și transferul către contul nostru Mailchimp a datelor pe care ni le-ați furnizat în formular, în vederea unor comunicări viitoare ce vor avea loc în conformitate cu nota existentă la începutul paginii pe care vă aflați și cu Politica de Confidențialitate a Clusterului pRO-nZEB.


Vă veți putea dezabona oricând de la sistemul nostru de mesagerie. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.

Utilizăm Mailchimp ca platformă pentru sistemul Newsletter. Dând clic pe butonul ”Abonare”, vă exprimați acordul ca datele pe care ni le-ați furnizat să fie transferate către contul nostru de Mailchimp pentru procesare. Dați clic aici pentru a afla mai multe despre politica de confidențialitate a Mailchimp.

We use Mailchimp as our Newsletters platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Scroll to Top