Meeting of Energy Professional Skills

​MEnS este un proiect internațional derulat în cadrul Programului Uniunii Europene pentru cercetare și inovare HORIZON 2020, în temeiul acordului de grant: 649773-H2020-EE-2014- 2015/H2020-EE-2014-3 şi are ca obiectiv principal crearea și implementarea (în cele 11 țări din care fac parte instituțiile partenere) a unui nou program de educație și formare referitor la tehnicile de analiză energetică și practicile de implementare a clădirilor cu consum de energie aproape zero (nZEB). Cursul post-universitar, acreditat la nivel european, se adresează specialiștilor din domeniile: construcții, arhitectură, instalații, energetic, administratori de clădiri, manageri energetici, manageri de mediu, etc. în conformitate cu prevederile Cadrului European al Calificărilor.

Programul asigură cursanților competențe profesionale în următorele aspecte tematice: reglementări tehnice şi practici actuale de implementare a clădirilor cu consum de energie aproape zero în Romania; tehnici avansate de modelare și analiză energetică a clădirilor nZEB; materiale și instalatii utilizate în proiectarea nZEB; incorporarea surselor de energie regenerabilă în nZEB; estimarea eficienţei economice a soluţiilor tehnice care asigură atingerea performanţei energetice proprie clădirilor de tip nZEB.


Informații complete referitoare la MEnS se găsesc pe pagina web a proiectului www.mens-nzeb.eu

Intreaga responsabilitate pentru continutul acestor pagini web apartine autorilor. Continutul paginii web nu reflecta neaparat pozitia oficiala a Uniunii Europene. Nici EASME si nici Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru orice utilizare care poate fi facuta din informatiile continute in aceasta pagina web.


Parteneri proiect

Informațiile urmează să fie actualizate cât de curând.

Evenimente proiect

Informațiile urmează să fie actualizate cât de curând.


Galerie Video (extern)


Galerie Imagini


Documente


Linkuri utile

Noutăți și Evenimente

Scroll to Top