The nZEB Roadshow

Proiectul ”The nZEB Roadshow” este finanțat în cadrul programului Horizon 2020 al Uniunii Europene, prin contractul de grant nr. 892378.

Acesta aduce împreună organizații din Bulgaria, Croația, Grecia, Italia și România, în vederea promovării pe plan local și regional a bunelor practici în materie de clădiri cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) și pentru stimularea cererii de personal calificat, într-un mod inedit:

În fiecare țară vor fi construite unități mobile, sub forma unor ”centre de demonstrare” a tehnologiilor necesare pentru realizarea clădirilor nZEB. Acestea vor fi transportate în diferite orașe din fiecare țară participantă la proiect. Astfel, în cadrul fiecărei destinații, vor fi organizate sesiuni cu durata de 5-7 zile (Săptămâna nZEB) care vor cuprinde conferințe, ateliere de lucru, sesiuni de instruire și prezentare a principiilor nZEB, de demonstrare a tehnologiilor disponibile pentru atingerea noilor cerințe de eficiență energetică și a modului în care acestea pot fi combinate pentru atingerea unei eficiențe energetice sporite a clădirilor și obținerea unui mediu de viață sănătos și confortabil pentru ocupanții acestora.

Proiectul se desfășoară între 1 iunie 2020 – 30 noiembrie 2022.

Mai multe detalii pot fi aflate prin accesarea următorului link: https://www.nzebroadshow.eu/

 Funded by the Horizon 2020 programme of the European Union

Parteneri media


Parteneri proiectGalerie Video (extern)


Galerie Imagini


Documente


Linkuri utile

  • https://www.nzebroadshow.eu/
  • Noutăți și Evenimente

    Scroll to Top