SĂPTĂMÂNA nZEB Iași (29 iunie – 2 iulie 2022)

Caravana nZEB Roadshow a ajuns la Iași între 29 iunie și 2 iulie 2022!

Evenimentul a reunit experți din domeniile construcțiilor și eficienței energetice, furnizori de soluții și tehnologii pentru realizarea clădirilor cu o performanță energetică ridicată, mediul academic, autorități publice locale, dezvoltatori imobiliari, studenți, tineri, copii și publicul general timp de patru zile, în Grădina Centrală Palas Mall din Iași.

Activitățile incluse în program au fost menite să faciliteze o mai bună înțelegere a noilor cerințe privind performanța energetică a clădirilor (nZEB) și să pregătească, atât principalii actori din sectorul construcțiilor, cât și viitoarele generații, pentru dezvoltarea unui mediu construit sustenabil.

Evenimentul a fost realizat de echipa Clusterului pRO-nZEB, cu sprijinul sucursalei Moldova, în cadrul proiectului nZEB Roadshow – proiect finanțat prin programul Horizon 2020 al Uniunii Europene, prin contractul de grant nr. 892378.

Cei interesați să participe în calitate de vizitatori / beneficiari și să fie ținuți la curent cu privire la evenimentele viitoare ale Clusterului pRO-nZEB sunt încurajați să se înregistreze la newsletter-ul nostru: Newsletter pRO-nZEB

Organizațiile doritoare să-și prezinte produsele și/sau serviciile în cadrul unor ediții viitoare sunt rugate să ne ne contacteze.

AGENDA EVENIMENTULUI (CLICK AICI)


Activitate desfășurată în cadrul proiectului The nZEB Roadshow

Noutăți și Evenimente

Scroll to Top