Eveniment de lansare a sucursalei pRO-nZEB în Moldova – 25 februarie 2022

Începând cu anul 2021, clusterul pRO-nZEB a decis intensificarea activităților în zona Moldovei prin înființarea unei sucursale cu sediul la Iași.

Cu acest prilej, avem plăcerea de a-i invita pe cei interesați de implementarea conceptelor de eficiență energetică în România și, cu precădere, în zona Moldovei, să fie alături de noi la evenimentul care marchează momentul lansării acestei sucursale, în data de 25 februarie 2022, între orele 10:00 și 18:00, în cadrul AGEO EVENTS (WHITE ROOM), pe Bulevardul Chimiei nr. 12, Iași 700293.

Mai multe informații, inclusiv agenda evenimentului, se regăsesc aici:

Cei interesați de participare, se pot înregistra prin completarea și transmiterea formularului (Google Forms) ce poate fi accesat aici:

Vă așteptăm cu drag,
Echipa pRO-nZEB

NOTĂ

Participarea persoanelor este permisă până la 30% din capacitatea maximă a spațiului dar nu mai mult de 100 de persoane, cu asigurarea unei distanțe de 2 metri între persoane și a unei suprafețe de minimum 4 mp pentru fiecare persoană, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea normelor de protecție sanitară.
Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află între sfârșitul perioadei de izolare și până la a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Înregistrarea evenimentului


Noutăți și Evenimente

Scroll to Top