Promovarea unor masuri de renovare inteligente si integrate NZEB pe piata europeana de renovare

Proiectul NeZeR promovează implementarea şi integrarea inteligentă a măsurilor de renovare a clădirilor rezidenţiale şi implementarea surselor regenerabile de energie (SRE) utilizând criteriul Clădire cu Consum de Energie Aproape Egal cu Zero (NZEB) pe piaţa europeană de renovare. Domeniul de aplicare al NeZeR este cel al locuinţelor rezidenţiale şi al blocurilor de locuinţe. Tipurile specifice de clădiri sunt selectate în fiecare dintre cele cinci ţări partenere, în scopul de a alege cele mai reprezentative tipuri de clădiri.
Prin măsurile de renovare în standard de Clădire cu Consum de Energie Aproape Egal cu Zero (NZEB) promovate în proiect se urmăreşte: creşterea performanţei energetice a fondului construit de clădiri rezidenţiale, reducerea semnificativă a consumului de energie şi a emisiilor de gaze cu efect de seră generate de clădiri pe toată durata de viaţă, îmbunătăţirea nivelului de confort.

Citiți mai mult

Obiective generale

Stabilirea masurilor de baza pentru NZEBR si asigurarea continuarii activitatii clusterelor nationale formate pe durata proiectului;Imbunatatirea performantei cladirilor rezidentiale existente, scaderea consumului de energie, reducerea emisiilor de CO2 si diminuarea dependentei tarilor UE de existenta combustibilului conventional.

Activitati si rezultate

Mai multe informații
Mai multe informații sunt disponibile vizitând website-ul proiectului lawww.nezer-project.eu

Intreaga responsabilitate pentru continutul acestor pagini web apartine autorilor. Continutul paginii web nu reflecta neaparat pozitia oficiala a Uniunii Europene. Comisia Europeana nu este responsabila pentru utilizarea, in orice mod, a informatiilor continute in aceasta pagina web.


Parteneri proiect

Informațiile urmează să fie actualizate cât de curând.

Evenimente proiect

Informațiile urmează să fie actualizate cât de curând.


Galerie Video (extern)


Galerie Imagini


Documente


Linkuri utile

Noutăți și Evenimente

Scroll to Top