​Strategia pentru Cladiri cu Energie aproape Zero 2020​

Proiectul ZEBRA2020 s-a desfăşurat în perioada aprilie 2014 – septembrie 2016 şi a avut ca scop monitorizarea tranziţiei pieţei spre clădiri cu energie aproape zero (nZEB) în Europa și va crea un sistem de observaţie, astfel generând date și dovezi pentru evaluarea politicilor din domeniu și optimizarea lor prin intermediul instrumentelor de monitorizare online. De asemenea, proiectul a inclus recomandări și strategii pentru industria construcţiilor și celor responsabili de elaborarea politicilor cu scopul accelerarii procesului de asimilare a nZEB de catre piaţă.

Ca tematica, proiectul a acoperit 17 state europene și implicit aproape 89% din fondul de clădiri și populaţia europeană. Așadar, proiectul a contribuit activ la atingerea ţintei ambiţioase de o cotă de 100% de nZEB in ce priveste clădirile noi după anul 2020 și o creștere importantă a renovărilor profunde tip nZEB pentru clădirile existente.

Citiți mai mult

Activitati si rezultate

Mai multe informații
Mai multe informații sunt disponibile www.zebra2020.eu.

Intreaga responsabilitate pentru continutul acestor pagini web apartine autorilor. Continutul paginii web nu reflecta neaparat pozitia oficiala a Uniunii Europene. Comisia Europeana nu este responsabila pentru utilizarea, in orice mod, a informatiilor continute in aceasta pagina web.


Parteneri proiect

Informațiile urmează să fie actualizate cât de curând.

Evenimente proiect

Informațiile urmează să fie actualizate cât de curând.


Galerie Video (extern)


Galerie Imagini


Documente


Linkuri utile

Noutăți și Evenimente

Scroll to Top