Workshop Național în cadrul proiectului SMART4NZEB – 19 mai 2021

Echipa pRO-nZEB organizează în cadrul proiectului SMART4NZEB un atelier de lucru (workshop) on-line pentru facilitarea unui schimb de experiențe între actori cu relevanță în domeniile construcțiilor, eficienței energetice și energiei din surse regenerabile.

Evenimentul va avea loc în data de 19 mai 2021, între orele 10:00 și 13:00, se va desfășura în online și va include sesiuni de prezentare a unor proiecte cu relevanță pentru dezvoltarea clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) și pentru discutarea contextului actual tehnic și legislativ relevant pentru astfel de clădiri (nZEB).

Cei interesați să participe la acest eveniment pot completa formularul de participare din josul paginii, urmând ca noi să revenim cu detalii legate de modul în care participanții se pot conecta la eveniment.

Vă așteptăm!

Update: Puteți găsi mai jos înregistrarea evenimentului și prezentările din cadrul acestuia.

Notă: Link-urile către fiecare prezentare: > Prezentare I – Proiectul SMART4nZEB: 02:18 > Prezentare II – Stadiul implementării conceptului nZEB în România – Contribuția Clusterului pRO-nZEB – proiecte de referință, viziune: 15:24 > Prezentare III – Implementarea nZEB în România: probleme și rezolvări: 46:18 > Prezentare IV – Integrarea surselor regenerabile și conștientizarea în privința conceptului nZEB: 1:12:18 > Sesiune consultări: 1:31:42

Update 2: Mulțumim echipei MATEK pentru preluarea comunicatului nostru de presă cu privire la Workshopul Național din 19 mai 2021.

 


Activitate desfășurată în cadrul proiectului SMART4NZEB – Strengthening clusters Management Activities and Running Trans-national for implementation of nearly Zero Energy Buildings

Noutăți și Evenimente

Scroll to Top