(Arhivă) Training pe tema ”Writing project proposals” în cadrul proiectului SMART4NZEB – 09 decembrie 2021

Pe 09 decembrie 2021, între orele 09:00 și 18:00, pRO-nZEB organizează, în cadrul proiectului SMART4NZEB, un training pe tema „Writing project proposals”.

Trainingul se va desfășura online prin intermediul platformei ZOOM și este adresat în principal managementului și membrilor clusterului pRO-nZEB. Cu toate acestea, și persoane reprezentând organizații din afara clusterului pot participa, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul va fi o oportunitate pentru cei care participă să afle mai multe despre scrierea și implementarea proiectelor care primesc finanțare europeană, să împărtășească din experiențele proprii, să se conecteze și să găsească puncte comune de lucru pentru aplicații viitoare.

De aceea, mizăm pe o participare activă din partea celor care vor fi prezenți la eveniment în sesiunile de co-creare și discuții.

Agenda propusă poate fi găsită mai jos, sub secțiunea ”Documente”, alături de un document care prezintă unele apeluri de proiect prezente și viitoare – îi rugăm pe cei interesați să participe să parcurgă această listă pentru a ne indica apelul care ar fi de interes pentru organizația lor.


Activitate desfășurată în cadrul proiectului SMART4NZEB – Strengthening clusters Management Activities and Running Trans-national for implementation of nearly Zero Energy Buildings

Noutăți și Evenimente

Scroll to Top