SĂPTĂMÂNA nZEB București (12 – 17 iulie 2021)

Echipa clusterului pRO-nZEB împreună cu partenerul INCD URBAN-INCERC organizează, în cadrul proiectului The nZEB Roadshow, prima ‘’Săptămână nZEB’’, săptămână plină de evenimente diferite în fiecare zi, adresându-ne astfel diferitelor categorii de grupuri interesate, mai ales din domeniile profesioniștilor în nZEB, administrațiilor publice (centrale și locale) și cetățenilor interesați în noul mediu de locuire sănătos – nZEB.

Prima ‘’Săptămână nZEB’’ va avea loc în BUCUREȘTI, în intervalul 12 – 17 iulie 2021, între orele 10:00 și 17:00, în locații diferite. Începutul “Săptămânii nZEB” va fi organizat în mediul online dar restul evenimentelor vor include ateliere de lucru și activități practice ce țin de viitorul clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB). Vă invităm să participați activ la discuțiile referitoare la contextul actual tehnic și legislativ relevant pentru astfel de clădiri (nZEB).

Cei interesați să participe (în diferite zile) la acest prim eveniment sunt rugați să completeze formularul de participare, urmând ca noi să revenim cu detalii legate de modul în care participanții se pot conecta la evenimente. Accesul la evenimente este gratuit, dar cu număr limitat de locuri pentru cei care se înregistrează prin completarea și transmiterea formularului de înscriere ce poate fi accesat conform indicației de mai jos.

De asemenea, în josul paginii, puteți găsi și agenda ‘’Săptămânii nZEB’’ în BUCUREȘTI, sub rubrica „Documente”.

Înregistrarea se poate realiza prin accesarea acestui LINK.

Ne puteți contacta pentru informații suplimentare la pro-nzeb@incd.ro sau nzeb@bdgroup.ro.

Parteneri media


Activitate desfășurată în cadrul proiectului The nZEB Roadshow

Noutăți și Evenimente

Scroll to Top