nZEB Cafe 2022

Cu ocazia International Passive House Open Days 2022 (11-13 noiembrie 2022), The Building Knowledge HUB Romania (centrul de training și consultanță în domeniul clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero – nZEB) iși deschide porțile și vă invită sâmbătă, 12 noiembrie 2022, între orele 10:00-13:00 la un nZEB cafe & tour care va avea loc la sediul INCD URBAN-INCERC din Șos. Pantelimon, nr. 266, sector 2, București.
Specialiștii noștri vă vor prezenta principiile care stau la baza unei clădiri nZEB alături de cele mai noi și performante tehnologii în domeniu, în cadrul unui eveniment informal la care sunt invitați să participe toți cei interesați de subiect.

De asemenea, abia așteptăm să povestim despre cum a fost la Săptămâna nZEB Cluj-Napoca (3-6 noiembrie 2022), despre cum putem crește comunitatea de nZEBiști și ce activități putem implementa împreună pentru a sprijini tranziția spre un fond construit cu emisii scăzute de carbon.

Intrarea este liberă pe baza înregistrării participării prin formularul de mai jos.

Eveniment organizat de INCD URBAN-INCERC și Asociația Cluster Pro-nZEB cu sprijinul proiectelor The nZEB Roadshow si nZEB Ready.


Noutăți și Evenimente

Scroll to Top